Melkrock

22ste editie Melkrock Tielt
Spelen op zondag 11 augustus al zeker ten dans op het feeërieke recreatiedomein Watewy: Spinvis, Jaguar Jaguar, Mooneye en Crayon Sun. Hou de website en de facebookpagina van Melkrock in de gaten: binnenkort volgen meer namen.
Spinvis is de nom de plume van de Nederlandse artiest Erik de Jong. Spinvis is bekend van songs als 'Voor Ik Vergeet', 'Bagagedrager', 'Oostende' en 'Kom Terug'. Op Melkrock speelt Spinvis een set met full band.
Jaguar Jaguar bracht met 'Montoji' een eerste EP uit in 2018 en wierp hoge ogen in De Afrekening van StuBru met de single 'So Long'. Jaguar Jaguar speelde in 2019 in een uitverkochte AB club en een bomvolle Trix in Antwerpen. Deze zomer ontbreekt ook Melkrock niet op de agenda.
Mooneye, de band rond de West-Vlaamse singer-songwriter Michiel Libberecht, won onlangs De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Met zijn vorige groep Mickey Doyle was de man met de gouden stem twee jaar geleden tevens de winnaar van de tiende editie van de Melkrock Rally. Op Record Store Day 2019 verschijnt de eerder uitgebrachte 'Mooneye EP' nu ook op vinyl.
Crayon Sun is de nieuwe psychstonerbluesband rond Aldo Struyf (Mark Lanegan Band, ex-Millionaire, Creature With The Atom Brain) en Big Dave (The Electric Kings). Stevige en vette live act!
Meer namen volgen binnenkort!

PRAKTISCH
Waar: recreatiedomein Watewy - Hondstraat 100
Wanneer: 14u00
Prijs: € 20 VVK / € 25 ADD

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basistarief: 20,00 €; ADD: 25,00 €

Waar

Recreatiedomein Watewy

Organisatie

vzw Heelal

Filter op categorie